SK Hodkovice n/M - nohejbal

Zpráva o činnosti v roce 2007 a plán na rok 2008

30.03.2008 20:46

  Zpráva o činnosti oddílu nohejbal v roce 2007 a plán na rok 2008

Oddíl nohejbal má 22 členů.14 mužů a 8 žen.Ze sportovního hlediska byl rok 2007 docela úspěšný.Naši dorostenci Kraus Michal , Jelínek Jindra,Kraus Tomáš a hostující Hurt Daniel vyhráli s přehledem krajskou soutěž a stali se přeborníky Libereckého kraje jak ve dvojicích tak v trojicích.Tím si vybojovali účast na mistrovství republiky.Ovšem kvůli zraněním a účasti na povinné školní praxi jsme museli přepustit své místo druhému Jablonci.Muži hráli krajskou soutěž,kde postoupili do závěrečných bojů o celkového vítěze.Ale týmy Ostašova ale hlavně Semil byly nad naše síly.I tak je ale 3.místo v kraji úspěchem.Kostru týmu tvořili dorostenci Kraus Michal a Jelínek Jindra,dále vedoucí týmu Kraus Luboš a hráči Jáč Tomáš,Buriánek Petr a Kos Rosťa.V roce 2007 jsme se zúčastnili i několika turnajů kde největším úspěchem bylo 5.místo na kvalitně obsazeném Leo turnaji v Praze.Na tomto turnaji byl naší velikou posilou náš kmenový hráč,hostující v extraligovém Děčíně Stanislav Bradáč.

 Úspěchem skončily i oba tradiční turnaje,které pořádáme ve spolupráci odborovým svazem KOVO závodu Monroe.Byl to v červnu 6.ročník memoriálu Karla Stoklasy a v srpnu 4 ročník nočního turnaje o Ceckovu cenu.Tady nás těší účast široké veřejnosti,kde si přišli na své jak aktivní účastníci,tak i diváci.

 Náš oddíl se na konci roku aktivně podílel na pořádání vánočních trhů na náměstí.Občerstvení,které jsme zde nabízeli mělo velký úspěch.

 Další činnosti našeho oddílu jsou brigády v areálu kluziště.Již tradičně se staráme o sekání a úklid trávy,údržbu kurtů a opravy oplocení a branek.V roce 2007 jsme se sešli na 4 velkých brigádách,kde účast nebyla nijak závratná ale své úkoly jsme splnili.

 Největší akcí z našeho pohledu ale je stále probíhající rekonstrukce antukového kurtu.

Tato potřebná akce je financována městem Hodkovice a zadána dodavatelské firmě.Jak jistě všichni víte,rekonstrukce se nepodařila dodělat v termínu,to je do konce listopadu.Tento skluz způsobil jisté potíže hokejistům při výrobě ledové plochy.

 Naše plány v roce 2008?Hlavním cílem je dokončení rekonstrukce kurtů a jeho následná údržba.Zde si pak musíme stanovit pravidla jeho využívání jak ze strany ostatních oddílů,tak i veřejnosti.Další akcí je oprava oplocení u Mohelky a úprava místnosti malé dílny.Zde dodělat vnitřní omítky,el.instalaci.

 V roce 2008 jsou opět naplánované oba tradiční turnaje pro veřejnost.7.ročník memoriálu Karla Stoklasy a 5.ročník nočního turnaje o Ceckovu cenu.

Velkým úkolem ale bude pro náš oddíl mládež.Naši dorostenci již končí a tak před vedoucím mládeže Tomášem Krausem leží nelehký úkol přivést na náš zrekonstruovaný kurt nové mladé nohejbalisty.

V roce 2008 bychom rádi pokračovali ve velice těsné spolupráci s hokejovým oddílem..Tato spolupráce je velice důležitá,jelikož oba využívají společně zdejší areál.Zde nás mrzí trochu odtržená činnost oddílu volejbal.

Na konec bych chtěl novým výborům oddílů i nově zvolenému předsedovi a výboru celého SK popřát plodné volební období

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.